Man har en ide omkring tandlæger i Polen og udenfor landets grænser.

I dag er de fleste tandlægeklinikker i Polen fuldt ud på samme højde med deres danske kollegaer og om ikke endnu dygtigere og med den nyeste teknologi og viden.

Der er efterhånden rigtig mange der har valgt at benytte tandlæger i Polen og ikke mindst i Stettin, hvor priserne ligger langt under de danske priser.

Der er rigtig mange penge at spare på bl.a. implantater, broer, kroner, blegning, sinusløft samt generelle tandlæge behandlinger i Polen. Det er da også derfor at mange tusinder har valgt at slå vejen forbi vores klinik i Stettin.

Vi giver dig mulighed for at komme til konsultation hjemme i Danmark, inden du beslutter dig få at rejse til Stettin i Polen.

Dette giver dig naturligvis den tryghed og sikkerhed der gør at det bliver nemmere for dig at træffe den rette stilling til om hvor vidt du ønsker at rejse til vores tandlægeklinik i Polen. Vi giver dig et skriftligt overslag på dansk med behandlingsplan. Skan Rejser kører 2 gange om ugen året rundt, så du kan nemt, bekvemt og billigt rejse til Stettin når det passer dig.

Skan Rejser vil også gerne være dig behjælpelig mht. tidsbestilling både i København og her på vores tandlæge klinik i Stettin.

Skræk historier om tandlæger i Polen