TAND FINER AF PORCELÆN –  FORDELE

Tand finer er den perfekte løsning for folk, der lidt skæve tænder, beskadigede tænder eller misfarvede tænder. De bruges også til at fylde mellemrum mellem tænderne. Det er en moderne og populær teknik, der bruges i kosmetisk tandpleje for at behandle ovenstående problemer, som de fleste mennesker almindeligvis kan komme ud for. Vi anbefaler også finer i stedet for at dække alle tænderne med kroner, hvilket hjælper til at bevare tandens struktur.

Porcelænsfacader

HVAD ER TAND FINER?

Tand finer er tynde plader, der er lavet af komposit- eller porcelænsmateriale. De laves efter patientens behov, enten af en tandlæge eller på et tandlaboratorium. Porcelænsfiner er det mest foretrukne finermateriale. De fastgøres på forsiden af tanden. Det vigtigste formål med disse finerer er at forbedre dine tænders overordnede sundhed og udseende. De ser helt naturlige ud, og man kan ikke se, du har dem.

HVORFOR TAND FINER AF PORCELÆN?

proceliankronen

Porcelænsfiner er tynde stykker keramik. Selvom finer fås i komposit- og porcelænsmaterialer, foretrækker de fleste porcelænsfiner på grund af deres funktionalitet og det naturlige udseende, de giver dine tænder. Porcelænsfiner er en anelse dyrere end kompositfiner, men de er helt sikkert pengene værd. De er den rigtige løsning for en lang række tandproblemer. De er meget tynde og er speciallavet til patienter med forskellige tandproblemer. Da de er tyndere, men stærkere end naturlige tænder, mens de ligner dem meget, er de mange menneskers foretrukne finertype.

FORDELE VED TAND FINER AF PORCELÆN

  • Tandemalje og porcelæn ligner på en måde hinanden, da de begge er både hvide og gennemsigtige. Dette er derfor grunden til, at de reagerer på lyset på lignende måder. Når din tandemalje erstattes af porcelænsfiner, giver det dig et naturligt udseende smil.
  • Porcelæn er et keramisk materiale, så alle plettende produkter glider af overfladen på finer, som af glas. Da de er naturligt smudsafvisende, behøver du ikke at bekymre dig om at passe dem.
  • Siden porcelænsfiner er ekstremt tyndt, kan det påføres med et minimum af invasion. Dette betyder, at meget lidt af din naturlige tand skal fjernes for at fastgøre porcelænsfiner.
  • I næsten alle tilfælde kræves der så godt som ingen bedøvelse for at påsætte porcelænsfiner.
  • Da porcelænsfiner kan laves efter patientens præferencer og behov, kan du diskutere med vores tandlæger i Dental Art, hvilken farve og facon finer, du gerne vil have.