Et smukt smil er helt sikkert en af de mest misundelsesværdige fordele, man kan have. Det giver din selvsikkerhed og selvtillid et løft, og det gør dig smukkere. Men man kan komme ud for at have ødelagte tænder af flere forskellige grunde. Kronen er nok den mest udsatte del af tanden, så den er mest tilbøjelig til at blive beskadiget. Denne skade kan tage form af en simpel revne eller huller i tænderne. Uanset, hvad skaden er, er porcelænskroner den bedste måde at erstatte den beskadigede del af tanden på.

HVAD ER PORCELÆNSKRONER?

KronenEn porcelænskrone er et fast kunstigt tandstykke, der bruges til at erstatte den ødelagte tand og give dig udseendet og brugen af en naturlig tand tilbage. Hvis en del af tanden skal erstattes, limes en porcelænskrone på den øverste del af tanden for at forebygge yderligere skade. Hvis en tand skal fjernes fuldstændig. Kan en porcelænskrone fastgøres sammen med et tandimplantat.

BRUG AF PORCELÆNSKRONER

Porcelænskroner til tænder bruges til at løse følgende tandproblemer:

  • Knækket eller dybt revnet tand
  • Huller i tænderne i forskelligt omfang
  • Fyldninger der er gået i stykker
  • Tænder med rodkanaler
  • Store fyldninger

BEHANDLINGSPROCEDURE FOR PORCELÆNSKRONER TIL TÆNDER

Vi laver individuelt tilpassede porcelænskroner til tænder, alt efter dit problem og den slags erstatning, der er brug for. Vores erfarne tandlæger her i Boston sørger for at huller i tænderne udryddes på den rigtige måde, og at tandens overflade formes ordentligt, så den passer perfekt til tandkronerne. Vi leverer tandkroner i høj kvalitet, der genopretter tandens naturlige udseende og sunde struktur.

FASTE PORCELÆNSBROER

Hvis du er på udkig efter muligheder for at erstatte flere beskadigede tænder, kan vi hjælpe dig med at ordne problemet med faste porcelænsbroer. En fast bro består af kroner, der er fastsat over de naturlige tænder i hver side, så man kan placere de kunstige tænder på den korrekte måde uden at skæmme mundens naturlige udseende.