Et implantat er en kunstig tandrod.

Tandimplantat(er) kan benyttes præcis som var det din egen tand.  Implantatet sættes ned i kæben hvorefter der sættes krone på. Forløbet kan variere fra én gang til over flere omgange afhængig af behandlingsmodel.

Implantatbehandling foregår ved at implantatet fastgøres med en kunstig tandrod i titanium til kæben, hvor den vokser fast, og gør det muligt at genskabe en funktionel og naturligt udseende kunstig tand. Implantatbehandling er en god mulighed, hvis du har mistet en eller flere af dine naturlige tænder. Indsættelse af implantaterne foregår i lokalbedøvelse, og opleves oftest helt uden ubehag, da det er en meget skånsom operation. Dine nye tænder udformes selvfølgelig, så de passer til de naturlige i farve, størrelse og form.

Der kan være tale om kæbeforstærkning såfremt din kæbe at svundet ind eller ikke er stærk nok og her får man typisk sat implantat i kæben sammen med kæbeforstærkning og derefter venter man mellem 6-9 måneder inden man får selv kronen (tanden) på.

Der findes flere forskellige behandlingsmuligheder. Vi kan erstatte en enkelt tand med et implantat, flere fortænder, flere kindtænder, lave en fastsiddende bro på implantater i en hel tandløs kæbe eller en aftagelig tryklåsprotese, der sidder på implantater. Indsættelse af implantater foregår under lokalbedøvelse og er en meget skånsom operation, som oftest opleves helt uden ubehag. De nye tænder udformes, så de passer til dine egne tænder både i farve, størrelse og form.

Få et bid som du altid har drømt om: Implantat er en reetablering af et funktionelt og æstetisk tandsæt som var det helt dit eget. Implantatet fungere fuldstændig som var det dit eget tandsæt og det er faktisk ikke muligt at se forskel på implantat og alm. Tænder.

 Kom til konsultation i København eller på vores klinik i Stettin og få et tilbud på implantat behandling i Polen.

Vi taler kun Engelsk og Polsk, men kan tilbyde polsk-dansk tolk såfremt du ønsker dette og til et særdeles fordelagtig pris.
Du kan også kontakte skanrejser.dk i Danmark som vi har indgået en formidlingsaftale med og de vil gerne være dig behjælpelig med at arrangere konsultation i Kbh og efterfølgende behandling i Stettin i Polen.

Ønsker du efter at have været til konsultation i Kbh. at acceptere dit tilbud, kan du kontakte skanrejser.dk som kører til Stettin 2 x ugentligt året rundt.