Sapphire® Plasma Bue tandblegning

Tandlæge Polen, polen reiserSapphire® Plasma Bue Tandblegning er i øjeblikket en af de mest effektive og sikre måder at blegne tænder. Den er sikker for såvel tænder som tandkød. Den forårsager ingen overfølsomhed i tænderne.

Sapphire® Plasma Bue Tandblegning er den bedste løsning for mennesker, der plejer deres smil og tid, fordi det er den hurtigeste og mest effektive måde at blegne tænder.

Inden en time bliver dine tænder lysere om op til 12 misfarvninger eller inden 30 minutter om 7 misfarvninger. For at fremskynde processen anvender man Sapphire® Plasma Bue med en særlig krystal, der hjælper med at fordele lyset  på tanden jævnt.

 

Ozonoterapi

Tandlæge Polen, polen reiserOzonterapi er en smertefri og non-invasiv desinfektion, som kan anvendes, hvis karies opdages på et tidligt stadium. Prozone apparat fremstiller ozoneret vand, hvilken dræber bakterier og virusser.

Inden 20 sekunder eliminerer den 99,9 % af alle bakterier, støtter den naturlige remineralisering af tandemalje, hjælper at fjerne overfølsomhed i tænderne og støtter bahandling af blister (også kaldet after), forkølelsessår (herpes) og andre betændelsestilstande i munden.


Dentalt mikroskop

Klinikken råder over et særligt dentalt mikroskop, hvilket er det mest nødvenlige udstyr ved tandbehandling og især ved rodbehandlig.

Mikroskopet muliggør behandlinger ud fra forstørrelser af operationsområdet. Det er derfor muligt at finde alle usynlige rodkanaler, at bearbejde dem videre og udfylde dem professionelt.

Mikroskopet muliggør også andre endodontiske angreber, blandt andet at fjerne knækket rodbehandlingsmateriale.

 

Digital radiografi (RVG)

Klinikken er udstyret med det mest moderne digitale røntgensystem (RVG).
Systemet muliggør at reducere stråledosis med 90 procent ved anvendelse af en digital føler. Ved enhver tandlægestol i klinikken findes der et røntgenapparat, hvilket muliggør at lave røntgenbilleder under behandlingen.

Klinikken råder også over en panoramaoptagelser, hvilken muliggør undersøgelse af hele tandsættet.

Leave a Reply